Les: Vennskap er viktigere enn du tror

Venner er de søstrene og brødrene du velger selv. Venner er de du kan stole på, snakke med og leve med.

Den siste tiden så har jeg virkelig opplevd hva ekte venner er. Aldri i mitt liv har jeg har stått så nærme mine bestevenner og venner, tross avstanden.

I hvert eneste menneskeliv skjer det forandringer, både store og små. Det finnes ingen svar på hvordan man skal takle forandringer, men noen ganger kan det bli så tøft at man trenger å ha noen å snakke med. Det siste året har det skjedd utrolig mye i mitt og mine venners liv. Jeg velger å kalle det et rent helvette, rett og slett. I denne perioden har mine venner støttet og backet meg opp fullt, og jeg har gjort det samme med dem. Et vennskap trenger pleie for å holdes, så ikke stå å se på fra sidelinjen om du vet at ikke alt er slik det skal være.

Du må behandle vennen din slik du vil bli behandlet selv. Jeg vet det er noen som er redde for å spørre om hvordan en annen har det, men gjør det! Spør vennen din om hvordan den egentlig har det, så kanskje dere får en helt annen samtale enn hva du hadde trodd til å starte med.

Du er nødt til å ta vare på de du har. Vi har perioder der vi trenger venner mer enn andre ganger. Velger du å stå å le av vennen din, og ikke med er du på feil kjør. Står du å baksnakker vennen din har du missforstått noe. Tenk deg om to ganger før du handler, hvis ikke så står du kanskje igjen alene fordi du gjorde noen dumme feil tidligere. Det finnes så mange eksempler på dette, så vær så snill - ta vare på de du har!

Ta vare på de vennene du har, du får det igjen senere..♥SPØRSMÅLSRUNDE HER

 

Skriv en ny kommentar

Pernille & Kristina

Vi er to jenter på 16 og 17 år, begge født i 94. Vi bor en halv klode fra hverandre, Pernille i Oppegård og Kristina i Virginia, USA.

Her kan dere følge våres interesser, hverdag og en del fotografier som vi selv tar.


Kontakt

» Pemk.blogg@hotmail.com


Kategorier

» Hverdag
» Foto
» Tips
» Klær & sminke
» Videoblogger
» Challenge
» Julekalender 2010
» Shopping


Arkiv

» Mars 2011
» Februar 2011
» Januar 2011
» Desember 2010


Les og lær

» Ida Fiskaa
» Mathilde
» Michaela
» Lina
» Isabella
» Kristina
» Pernille


bloglovin
hits