januar 2011

makeup talk

Tenkte jeg skulle anbefale sminkeproduktene jeg bruker, men siden det hadde blitt sykt mange bilder, lagde jeg heller en video! Tror det skal være mulig å se navnene på alt, jeg har lagt på tekst på dem man ikke ser merket osv på..Men det er bare å spørre om dere lurer på noe :-) ingen av produktene er sponset.

 

Fagvalg og annet snakk

Er det noe jeg absolutt ikke liker, så er det tanken på en ny skoleuke. Frister så utrolig lite å stå opp kvart på syv, fem dager i uken. Gleder meg til neste år der jeg har fler spennende fag! Har foresten tenkt til å velge markedsføring og ledelse, trykk og foto, og samfunnsøkonomi. Tror disse passer meg veldig bra! Hadde jeg valgt realfag hadde jeg gått ut med to i snitt, så det frister lite.

Nei, nå kommer visst lille Kristian på besøk om et kvart, og i dag har han faktisk med kake! Hihi, jeg er blitt så sunn! Men tro det eller ei - jeg har ikke spist godteri siden august! Credz til meg♥Hva slags linje går du på, eller skal starte på?


LørdagskosSitter foran tv'en med MGP og et lass av grønsaker med dip sammen med mamma. Ordentlig lørdagskos altså! Hva gjør dere i kveld?

Nannyhjelper'n pærnillæ

God lørdag! I dag var jeg å handlet med mamma, så jeg kjøpte blant annet et minnekort så jeg skulle få filmet og tatt bilder igjen i stedet for så mye trøblete stress. Har derfor spilt inn en vblogg, så vi får se da. Ble mest sånn random snakk, men hva er vell ikke bedre enn å høre min stemme liksom!!?!?!!?

Nå er jeg nødt til å lade batteriene, for snart kommer lille Kristian som skal sove her til i morgen. Woho, jeg er jo bare så snill som sitter barnevakt på en lørdag!! :-)

Hva gjør dere i dag da, søtinger?

Nytt design!

Da har vi fått på plass noe nytt her! Hva synes dere :-)?
Oppdatering pågår!

Skal i hele kveld lage et nytt design her, så vil antageligvis bli en del rot de neste timene. Hold ut! :-)

strømbrudd

Hellooo my amigos. Long time no blog, heh. Onsdag kveld gikk strømmen i hele området, og den er fortsatt ikke tilbake. Så da var det bare å sjekke inn på hotell,da. Huset er litt kaldt og mørkt, liksom. Var forresten alene hjemme når strømmen gikk, pappa var stuck på veien i 13 timer. What a night. Jeg fikk ihvertfall tent masse lys og sett på film:

Litt koselig, da. I går ble huset veldig kaldt, så vi sjekket inn på hotell i går kveld. Så her sitter jeg da:


locolocoloco og jeg vet alle er sjalu på bakgrunnen min heheh.

Skolen er stengt i dag også (den var stengt på onsdag og torsdag),og det er ikke så mye å finne på her. Har akkurat sett The Proposal, og nå skal jeg se The Blind Side eller Bride Wars tror jeg :-) Ha en finfin helg!

Stress

Har virkelig ikke tid til å blogge, men har en samvittighet som forteller meg at jeg må. Siden vi har geometri prøve på torsdag sitter jeg stuck med matte hele kvelden. Alltid koselig med matte på dager det er mest på tv, ehe...

Blir ingen blogging fra meg i morgen, grunnet at dagen er stappet med trafikalt og matte♥ Fantastisk! Lover dere bedre blogging i helgen!Har dere det travelt?

- Pernille.

Kåsehva?

Først vil jeg bare si at vi skal begynne på nytt design snart, så til dere som er passe lei av det vi har nå så kan vi glede dere med at det kommer et nytt.

I dag er det mandag, ukas lengste og verste dag. Må øve på å skrive essay og kåseri tekster til skrivedag i morgen, men jeg har aldri i mitt liv skrevet noe innenfor de kategoriene, så det kan jo bli spennende. Er ganske sikker på at jeg kommer til å drite meg ut med å skrive en eller annen form for...noe helt annet. Tyyyypisk.Hva har dere gjort denne mandagen?

last night

..was awesome :-) Fashion show, mcdonalds, starbucks, rite aid, 7/11 og safeway på fire timer. Hahaha. Ble hentet klokken seks, også stakk vi fra skolen rett etter vi hadde sett de vi var der for å se. Var veldig bra da, skikkelig søtt tema i år! Once Upon A Runway, eventyrtema.


Det eneste bildet som ble tatt i går,haha. Iste, om noen skulle lure ;-)

I dag må jeg rydde det ene skapet på rommet, også må jeg vel gjøre lekser og.. Jippi. Helgene går så sinnsykt fort..

På vei hemmat!

Goood dag, kjære lesere! Startet dagen min like bra som i går, med et fresht morgenbad. Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei hjem, noe som betyr at helgen min snart er over.. Denne helgen løp like fort som forrige, og jeg kan ikke akkurat påstå at jeg gleder meg til en ny skoleuke. Vi får bite i det sure eplet og heller glede oss til neste helg!

Hva gjør dere på denne finefine søndagen?
ny jakke

Ny jakkeeee! Veldig fornøyd :-) Den er bursdagsgave fra mamma og pappa, har bare ikke fått tak i den før nå. Nå må jeg fikse et bloggdesign før det er avgårde til fashion show på skooolen. Spørs om jeg gidder å se hele showet,haha. Rekker ikke outfitinnlegg i dag, kaanskje i morgen!

fullpakket helg

Hola

Plutselig var det lørdag, og i dag blir nok ikke e rolig dag. Skal snart ut en tur og handle, se på jakke osv. I kveld er det fashion show på skolen, som jeg har tenkt å dra og se på. Var med i fjor, men gadd ikke å dra på tryouts i år,haha.. Uansett, det er veldig gøy og jeg aner ikke hvilke stiler som er med i år, så får vel ta meg en tur :-)litt trøtt ja.....hahaha. Random bilde fra forrige helg. Nå må jeg fikse meg, så er det ut en tur. Kommer kanskje outfit senere i dag om jeg rekker ;-) 


Min lørdag

Jeg stod opp da jeg hørte foreldrene mine spørre om et morgenbad. Jeg takket ja, og hoppet opp i jacuzzien og drømte om hvordan dagen skulle bli. Endte opp med en kjapp tur til Rygge storsenter, og senere en kort tur ut for å fotografere. Så nå sitter jeg da her, med pepsi max og en haug av bilder som skal redigeres.

Hva gjør dere?

- Perniiilz.

Mine forbedringer innenfor portrettfotografering

HAHAHA! Jeg stalka nettop Mankiran på facebook, og fant noen "gamle" bilder jeg tok av henne. Utrolig hvor mye man kan forbedre seg over tid! Bare se her:


Huff.. Husker vi var så stolte av bilde nr. 2, men nå ser jeg at det slettes ikke er så bra som jeg hadde trodd. Se på den enslige grena da! Og første bilde..HAHAHAHAHAH, vakkert!


Så har vi favorittbildet mitt av Mankiran - det nyeste også. Jeg ser at jeg er blitt bedre og Mankiran er blitt en fantastisk modell foran kameraet.

Ser dere noen forskjell?

H to the elg

Endelig er det helg! Helgefølesen,følesen av å kunne sette seg ned på sofaen og slappe helt av etter en hektisk uke, er finfin. Jeg sitter nå godt plantet på hytta, og her har jeg tenkt til å bo frem til søndag. Hærlishhh!

Håper alle dere får en fantastisk kveld, så blogges vi senere. Kommer muligens noe vurderingsgreier, eller blogg vs blogg. Vi får se!

Hva skal dere tuppelupper finne på i helgen? :-)

focus

Hejjj alla ihop

Dårlig blogging for tiden, massemasse å gjøre på skolen, siden det går mot slutten av second quarter. Lærerne freaker fordi de plutselig må lære bort alt de kan, og fordi de innser at vi faktisk ikke rekker å ta alle prøvene de vil innen slutten av måneden...kjipt det der, du.. I dag var det historieprøve og i morgen er det to i matte (ikke spør..), så jeg må nesten begynne med heftet lærern ga oss. MAX nedtur.Så nå blir det locoloco med mattehefte og tysk, så snakkes vi i morgen eller i helga :-)

Noe gode tips?Bloggfri fra meg i dag! Sitter her med et kapittel å lære til i morgen, men det fester seg ikke! Tips?

- Pernille.

Hurra for normal hverdag!

Ja, da satt jeg her igjen da. Siden jeg er så heldig å gå på studiespesialiserende, så har skolen en sterk lyst til å gi oss en bombe av prøver på èn gang, og på fredag skal jeg ha en ikke så grei naturfagsprøve. Jeg er nødt til å få bedre karakterer dette semesteret, så jeg har ikke annet valg enn å jobbe. Selvom den siste uka har vært ganske chill, så skal det bli deilig å komme på hytta til helgen, fotografere og la skolen ligge på hylla. I hvert fall nesten. Hipp hurra for matteprøve, norsk skrivedag og trafikalt grunnkurs neste uke! Fryd..


Vet at håret ligner på en skog, men hva kan man forvente..er jo passe luftig ute.

Har dere mye skole for tiden?

Postet av Pernille.


Glem ikke å lese Johanne's vurdering av bloggen vår her.

innkjøp

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut innkjøp! Jeg var en kjapp tur på senteret etter skolen på torsdag, i tillegg til at jeg var der lenge på lørdag, så her er en del av det jeg kjøpte. Så forresten Little Fockers på kino, den var skikkelig morsom :-) anbefales!


dry shampoo - tigi
ringer - forever21


topp - forever21genser - urban outfitters


cardigan - urban outfitters

postet av kristina

Winter princess - part two

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Utstyr: Nikon D60, 50mm f/1.4 - Modell: Mankiran.

Igjen to bilder fra photoshooten. Det er så gøy å ta bilder av Mankiran, så på en eller annen måte må vi få det til oftere. Krølling, sminking og fotografering er rett og slett utrolig morsomt, så jeg gleder meg allerede til neste gang.

Kommer muligens en del til, men er ikke helt sikker. Har en hel del bilder til å redigere, så vi får se til den tid..

Hva syns dere?

Postet av Pernille.

  • 18.jan.2011 kl.19:38 i Foto

pakke fra norge

På lørdag kom pakken jeg har ventet på fra Pernille! Hun sendte den 9. desember, så det var vel egentlig på tide..Julerush altså. Ble utrolig glad for tingene, tusen takk bestevenn ♥

hva syns dere om tingene?
postet av kristina

Photoshoot - winter princess

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Utstyr: Nikon D60, 50mm f/1.4 - Modell: Mankiran.

Å, det var så utrolig gøy å ta en ordentlig fotoshoot med Mankiran på lørdag! Er så lenge siden sist, og jeg trenger virkelig å ta fler bilder av mennesker, for det skjer ikke hver dag!

Jeg har en del til å vise dere, så hold ut - kommer snart fler :-).

Hva syntes dere om bildene?
Hvilket liker dere best?

Postet av Pernille.

  • 17.jan.2011 kl.19:34 i Foto

i sminkeskuffen

Når jeg ryddet sminkebordet, ryddet jeg også i skuffen! Hadde alt for mange ting jeg ikke brukte, ting jeg har hatt alt for lenge, og det var egentlig ikke noe system i noe. Nå er øyeskygger sammen, leppeprodukter sammen, ansiktssminke, øyeprodukter, koster og andre småting hver for seg.

Hvordan organiserer dere sminken deres?
postet av kristina

Pakke fra Virginia

I dag kom pakken fra Kristina! Det tok ca. to uker før jeg fikk den, men det slår ikke tiden posten har brukt på å sende min til henne, som enda ikke har kommet. De har brukt èn måned og fem dager, noe som er alt for lenge. Begynner å miste håpet om at den pakken når frem, men hvordan er det mulig at en så stor(!!) pakke skal forsvinne? Huff, det er ikke godt å si..

Dere er vell kanskje interessert i innholdet? Ta en titt:


De lipglossene er utrolig gode og lukter kjempe godt! Ahr, mine tørre lepper om vinteren er straks borte.

Hva syntes dere? :-)

Postet av Pernille.

åpen hjertekirurgi

Først: JEG HAR FÅTT TILBAKE MACEN ♥♥♥♥♥♥♥

Ukens høydepunkt det der. I morgen (fredag) skal jeg på klassetur med Anatomigjengen, vi skal på sykehuset og se på åpen hjertekirurgi.............ok besvim nå. Så jadda, det blir en interessant skoledag. Må møte opp på sykehuset klokken 7, så må kjøre tiidlig fordi jeg alltid går meg bort :-) Skulle ønsket meg stedssans i julegave.

Image and video hosting by TinyPic

Nå er det Greys Anatomy på gang! Haha, anatomifreaken. Vi blogges!

Mørk fortid, lys fremtid

Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, men det kan jeg nesten ikke beklage for. Er jo opp til meg når jeg vil blogge og hva jeg vil legge ut. Har vært en utrolig tøff tid det forrige halvåret, og det påvirker meg veldig. Til helgen skal jeg sove ut, få ting ut av hodet og la fortiden være fortiden. Jeg trenger det, virkelig!

Vi starter heldigvis sent på skolen i morgen, det vil si klokken 12. Har derfor startet helgen min såvidt med kyllingvinger til middag, og to glass pepsi max. Ah, hva er vell ikke bedre enn det?Hva skal dere i helgen?

Postet av Pernille.

mine favorittparfymer

Tusen takk for alle bursdagshilsnene i går, både på facebook og blogg :-) I natt har det snødd, men siden min county (skoledistrikt) er sånn cirka det tregeste i landet, er vi omtrent de eneste i området som har skole i dag........love you fcps...

Uansett. Tenkte å anbefale mine tre favorittparfymer (har egentlig fire favoritter, glemte Victoria Beckham parfymen). Innlegget er ikke sponset.


YSL Parisienne - Juicy Couture Eau De Parfum - Tommy Hilfiger/Beyonce true star Gold


Denne fikk jeg til jul, og jeg e-l-s-k-e-r den. Min absolutte favorittparfyme. Lukter ganske søtt og sterkt, men den er helt fantastisk. Haha, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den.. Har dusjgelè og body lotion i samme lukt, elsker dem!


Denne har jeg hatt i et års tid, og var favoritten min helt til jeg fikk den fra YSL. Lukter utrolig godt, og jeg blir aldri lei av den! 


Denne fikk jeg for leeeeeeeeeenge siden. Den lukter litt spesielt, men jeg syns den er god! Lukter også veldig sterkt.

Gratulerer med dagen, bestevenn!

Verdens beste Kristina, gratulerer så mye med dagen. I dag er du blitt 17 år, et litt stort tall. Husker da du ble 15 år og du hadde på webbcamera'et ditt i kjelleren med heliumstemme. Det var tider det!

Planen er å ikke lage et så alt for langt innlegg, for jeg regner med at du selv husker alle minnene vi har hatt sammen. Likevell må jeg bare si at dette året har vært det beste sammen med deg. Den uken du var her var så utrolig morsom! Latter, sang (hei Voe), avisturer, togturer, Larkollen - mulig jeg har glemt en hel masse nå, men som den fantastiske 17 åringen(!!!) du er nå, så går det bra. Ikke la hormonene ta overhånd og sipp for det akkurat....HE-HE.

Men Kristina, alt i alt så ønsker jeg deg den beste bursdagen du kan få, for det fortjener du. Jeg tror ikke du vet, eller jo, du vet hvor mye jeg gleder meg til du flytter til Norge. Da skal vi ha party hver helg, hver dag, hver time, hvert minutt via..msn. Kødda. Vi skal i hvertfall møtes mer enn vi gjør nå, og det skal jeg love deg blir bra!

Til slutt vil jeg at du skal se på film, som minner meg om deg. Men fordi youtube tydligvis vil sammarbeide her på bloggen for øyeblikket, så er du nødt til å trykke her.


Åja..er det ikke bare et kjent problem at jeg alltid skal glemme en bokstav?

Husk - jeg vil alltid være en smule glad i deg♥ Tok du'n? HAPPY BIRTHDAY!!

pc tull

Som jeg nevnte tidligere, er macen min til reparasjon (...........................), og derfor bruker jeg en gammel pc. Den er DIGER, mangler fire knapper og er full av klistremerker, men det er bedre enn å ikke ha noen data i det hele tatt hvertfall..


asterix...hahaha Helene festa den der for snart to år siden


.......................wow.................

Gleder meg til å få tilbake macen jeg. Har ingen redigeringsprogram eller noe på denne, så tenkte bare å advare dere om at bilder osv. ikke er like bra når jeg bruker denne ;-) Bruker picnik til å redigere nå, det sier jo litt..

Sminken jeg bruker til hverdag


Først og fremst, her står jeg klokken syv hver ukedag, trøtt som et esel og sminker meg.
Oi... klarte visst å legge inn noen tall her som ikke skal være der. Glem dem!


Øyenskygge:
1. Denne bruker jeg nesten alltid som basic under. Den er fra H&M og er egentlig veldig dårlig.
2. Dior - utrolig bra og dyr, sterke farger som holder lenge.
3. Max Factor - veldig bra.


Øyenbryn:
1. Øyenbrynsblyant fra Vita.
2. Highlight ting fra Vita.
3. Øyenbryns farge fra H&M. Bruker den lyseste.

Nå klarte jeg sefølgelig å glemme øyenbrynsgeleen fra Vita.


Diverse:
1. Eyeliner fra H&M.
2. Concealer fra Dior. Favoritt, men fantastisk dyr. Er desverre tom nå, så bruker nr. 3 for tiden.
3. Concealer fra Max Factor. Passe god.
4. Maskara fra Max Factor. Favoritt.


Noe her dere også bruker?

Postet av Pernille.

pakke fra norge

Her om dagen fikk jeg pakke i posten av supersøte Silje! Vi ble kjent gjennom Christine, vår felles bestevenn for litt over et år siden, og vi møttes for første gang på DM festivalen i oktober 2010. Vi tre tok buss sammen fra Oslo til Arendal, og hadde det kjempegøy hele helga :-) Fikk julegave og bursdagsgave (har bursdag på tirsdag), og siden jeg er så utålmodig fikk jeg lov å åpne begge samtidig....


Superkoselig bilde fra oktober


blondetopp, maskara og øredobber


DRITfint smykke.....♥ fra lindex

Forresten, om du som driver og hacker facebooken min ser dette, bare driiiiit i det. Er passe drittlei av å måtte åpne innboksen hele tiden fordi den røde dingsen som viser om jeg har nye er borte, fordi du sikkert finner innboksen min SYKT spennende. Har faktisk venner som legger merke til at "jeg" er pålogga klokken 5 om morgenen min tid. Har bytta passord for 3.gang nå, så please ta hintet..

Min søndag:

Sitter plassert forran tv'en nå, noe jeg har gjort sånn ca. 90% av dagen. Elsker dagene hvor man bare kan ta livet med ro, høre på musikk og glede seg over helg. I morgen starter jo en nye uke, min første ordentlige skoleuke. Har jo hatt fri siden jul, hvis vi ser bort fra èn dag. Merker godt at skolelysten er relativt lav, men det må jeg jobbe med. Har jo et viktig halvår i vente!

Vell, nå skal jeg drikke litt pepsi max, tenne stearinlys og se på "Åndenes makt" som er det mest verdiløse og falske programmet som finnes. Den engelske/amerikanske versjonen er såå mye bedre!Hva gjør dere?

før/etter - rydding av sminkebord

Hei! Først må jeg bare si at macen min er på reparasjon fordi musepaden og batteriet må byttes, så jeg er uten mac i en ukes tid....Akkurat nå bruker jeg en toshibapc jeg hadde for to år siden, og den er ikke akkurat en superracer, så om det blir så mye bilder osv denne uka er jeg ikke helt sikker på. Jeg husker ikke engang hvor man finner webkameraprogrammet.......ahhh flink.

Uansett, i går ryddet jeg ENDELIG sminkebordet....Se så fint det var da:


...................stress

Fikk lagt ting ned i kurvene de tilhører, kastet bort tomme flasker og glass, og nå ser det MYE bedre ut:

Ble det ikke MYE bedre? :-) Tenkte å vise dere hvordan jeg har det oppi skuffene også, men det får vi ta en dag jeg har ryddet litt, kastet gamle ting osv ;-) Skal også anbefale de 3 parfymene en dag.

postet av Kristina

Cupcakes frosting

Første bud: Frostingen er utrolig mektig.

Noen av dere har spurt om jeg kan legge utt oppskriften på frostingen(kremen på toppen) jeg bruker. Frosting er enkelt å lage, og muffins regner jeg med at dere klarer. Sist jeg lagde muffins lagde jeg med Toro poser, men på bursdagen min lagde jeg etter full oppskrift. Dere kan velge litt selv, men full oppskrift er den beste i følge meg.

Fluffy vanilje frosting-:

  • 350 g smør
  • 440 g melis
  • 1-2  ss pure vanilje extract.

Fremgangsmåten og full oppskrift finner dere på denne siden. Det legges ut oppskrifter hver eneste dag, så til dere bakeglade kan det jo være nyttig ;-).

Image and video hosting by TinyPic

Har dere laget frosting før?

  • 08.jan.2011 kl.21:58 i Tips

Rommet mitt - makeover

I går ble en mine sprengt på rommet, så det førte til et totalt rotete rom...ehe. Ok, rommet mitt har sett slik ut i en liten stund nå, så når jeg først skulle rydde kunne vi like godt legge inn en sofa på rommet mitt. Jeg synes rommet mitt er som en liten stue nå, for det er så utrolig koselig!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes dere?
Er dere flinke til å holde rommet deres ryddig?

Postet av Pernille.

Inspirasjon

Nå er jeg kommet hjem fra Danmark, en vellykket tur velger jeg å kalle den. Begravelsen har vært noe av det tristeste jeg har opplevd, men alt i alt var den helt nydelig.

Egentlig har jeg en ekstremt lav inspirasjon til å blogge for tiden. Vet ikke hvorfor, men tiden strekker ikke helt til. Har jo blant annet en fin vurderingsrunde jeg skulle ha ordnet for noen uker siden, men jeg lover dere - jeg skal ta det, denne helgen. Så meld dere gjerne på her, ehe..
Har dere inspirasjon for å blogge for tiden?

Bursdagfeiring & andre saker

Det skjer lite på denne bloggen for tiden, noe som egentlig er litt kjipt. Vi hadde tenkt en bedre start, men slik hverdagen ser ut for oss, så har vi virkelig travle dager.
For min del er denne skoleuken ferdig, og jeg reiser til Danmark i morgen. Dere hører derfor ikke mer fra meg frem til fredag, så da må nesten kjære Kristina ta ansvaret.

Over til noe annet. Pappa hadde bursdag i dag (..eller, i går. Den 4. altså), og det måtte feires. Cupcakes, boller og bløtkake stod på menyen og det var jo skikkelig godt! Ahr, det beste med cupcakes er å pynte dem, hihi..

Image and video hosting by TinyPic
Ikke tro at jeg liker fokuset på siste bilde, det bare ble sånn. Har ikke redigert dem heller, bare litt.

Vell, ha en fin uke videre, så hører dere fra meg på fredag!

Har noen dere kjenner bursdag snart?

- Pernille.

mine

postet av Kristina

  • 03.jan.2011 kl.23:00 i Foto

Fravær

Hei dere! Er ikke meningen å ha et så stort fravær fra bloggen, men som Kristina har skrevet så har det skjedd en del siden sist. Reiser blant annet til Danmark på onsdag, så der kan dere se - blir litt lite fra meg denne uka.

Ellers, har vært så heldig å ha fri i dag også, men i morgen er det skole for fullt, det vil si fremføring av bokprosjekt. Æh, frister lite å ha fremføring første dag, er ikke ferdig engang..

Image and video hosting by TinyPic

Har dere noe prøver/fremføringer denne uka?

en ny start

Hei og godt nyttår! Har vært stille her på bloggen i det siste, men sånn får det bare være. Er mye som har skjedd, og mye som ikke trenger å komme ut på bloggen. Men nå er det tid for en ny start! Det tar nok litt tid å komme inn i bloggingen igjen, men vi skal prøve å blogge bedre enn før hvertfall. Bare husk at kvalitet går fremfor kvantitet...Eller hva det heter.

Uansett, i morgen er det på'n igjen med skole, og jeg har et lass med lekser som skal være ferdig i løpet av dagen.

Image and video hosting by TinyPic

Sangen er fra den nye Narniafilmen! (Carrie Underwood - There's a place for us). Sykt søt film, men skikkelig trist på slutten..Haha.

Nå skal jeg avslutte bildeseriespamminga mi på veggen til Maren, så skal jeg sette i gang med historielekser..my favorite ;pPPpPp


Fant litt for mange morsomme bilder fra sommeren.....

Pernille & Kristina

Vi er to jenter på 16 år, begge født i 94. Vi bor en halv klode fra hverandre, Pernille i Oppegård og Kristina i Virginia, USA.

Her kan dere følge våres interesser, hverdag og en del fotografier som vi selv tar.


Kontakt

» Pemk.blogg@hotmail.com


Kategorier

» Hverdag
» Foto
» Tips
» Klær & sminke
» Videoblogger
» Challenge
» Julekalender 2010
» Shopping


Arkiv

» Mars 2011
» Februar 2011
» Januar 2011
» Desember 2010


Les og lær

» Ida Fiskaa
» Mathilde
» Michaela
» Lina
» Isabella
» Kristina
» Pernille


hits