desember 2010

happy new year!


postet av Kristina

 

  • 31.des.2010 kl.17:14 i Foto

foto: skittles

publisert av Kristina

  • 29.des.2010 kl.21:58 i Foto

Nytt objektiv!

Etter mye frem og tilbake fikk jeg endelig tak i min nye følgesvenn - 50mm f/1.4 objektivet. Dro først til Ski, der de ikke hadde det, så vi måtte reise helt til Moss for å få tak i det. Stress, men det var verdt det.

Nå skal vi ha en liten mini-juleaften sammen med deler av familien. Kristian har kommet hjem, så nå skal han få gaver til de tusen. Ser ut til at vi får en glad toåring på besøk i dag!Hva skjer hos dere i dag?

Postet av: Pernille.

Hvem er hvem?

Ser at det er en del forvirringer om hvem som er hvem her, så tenkte det var like greit å presentere oss kort.

Den blonde jenta på 1,67 m over bakken er meg, Pernille. Jeg bor i den fine, kule kommunen Oppegård, som ligger i Akershus sammen med en nokså stor familie.

Kristina er den høye jenta på 1,76 m, noe som er litt vell høyt å takle for lille Pernille. Kristina er så heldig å bo i USA, nærmere bestemt Virginia, 15 min fra Washington DC. Der har hun bestemt seg for å være frem til sommeren, som da har blitt tre år tilsammen. Kristina har en bror, mor og en far - bedre blir det ikke.Nå regner jeg med at dere ser forskjellen. Eller hva?

julegaver

Det var noen som spurte om jeg kunne legge ut bilder av julegaver jeg fikk i år, så jeg tok et par bilder i går kveld for dere! Tok ikke bilder av alle småting osv, men det holder vel med disse bildene :-)
deksel til macen ♥
postet av Kristina

vinner av julekalenderen

Da er årets julekalender ferdig, siste luke er lukket og det er på tide å kåre en vinner. Først og fremst, den siste ukesvinneren ble Torhild og Ida Elisabeth! Jeg sender dere mail med info om header osv :-) Så var det jo sånn at jeg skulle trekke en vinner ut av alle dagsvinneren, som får en liten premie i posten! Random.org har valgt ut en person, og det ble Frida Fevang (som ikke har blogg). Gratulerer, jeg kontakter deg på e-post!

Ellers, takk til alle som har deltatt, håper alle får en god jul videre!

Julegaver 2010


Bok - Fotoglede, armbånd, smykker, deodorant, sløyfer, øredobber, ramme ++.


Veggdekorasjon.


Accessories.


Favoritt serien min da jeg var mindre! <3 Skuffer meg ikke nå heller.


Gavekort og 2000 kr.

Jeg fikk så mye fint i går! Fotoboken har jeg allerede begynt å lese, og jeg anbefaler den virkelig! Den er fra fotovideo og kostet 295 kr. Jeg klarer nesten ikke stoppe å lese den, det er nesten som om jeg står ovenfor to fotografer i virkeligheten som har kurs. Fantastisk!

Så over til hva jeg skal kjøpe på mandag. Jeg har ønsket meg et 50mm objektiv ganske lenge nå. Derfor skal jeg kjøpe Nikon Nikkor AF-S 50mm f/1.4G! Blir så deilig med et nytt objektiv å forholde seg til.

Hva har dere fått til jul?

Postet av: Pernille.

En perfekt juleaften!

Jeg hadde en fantastisk juleaften med de beste menneskene i går. Vi startet dagen i dag med julefrokost hos bestemor, som er en tradisjon hos familien. Jeg fikk veldig mange fine gaver i går som jeg har tenkt til å vise dere senere. Blant annet så kan jeg love dere at jeg gleder meg masse til mandag, for da skal jeg kjøpe... nei, jeg sier ingenting. Dere får vente til i kveld med å få vite hva!

Hva tror dere jeg skal kjøpe til uken?Postet av: Pernille.

god jul fra DC!

Oi, da var det plutselig et år siden forrige julaften. 2010 har gått utrolig fort! Jeg har egentlig ikke så sykt julestemning i år, men det blir jo jul uansett. Skal bake pepperkaker, så skal jeg på skandinavisk julegudstjeneste i D.C. Også blir det julemiddag og pakkeåpning i kveld, selvfølgelig. I år har vi faktisk norsk ribbe, medisterkaker osv, så det blir godt! Familien vår har aldri spist pinnekjøtt på julaften, kanskje like greit egentlig. Hvordan skulle jeg forklart det på skolen, liksom... heheh I looveee stickmeat!!!!

Håper alle dere får en herlig jul/kwanzaa/hanukkah/er det mer? Uansett hva dere skal, kos dere masse :-)
postet av Kristina

God jul, verdens beste lesere!

Da var endelig den store dagen her, dagen jeg har gledet meg masse til. Jeg liker juleaften, bedre enn bursdag, for ikke bare får jeg gaver, men jeg får gitt bort også! I dag skal jeg se på "Reisen til julestjernen" - som er min favorittfilm, se på "Tre nøtter til askepott", spise god julemat og tilbringe all den tid jeg kan med familien. Julen er fantastisk!

Håper alle der ute får en kjempefin juledag, så må dere kose dere på best mulig måte. Klem♥Hvordan ser en juleaften ut hos deg?
postet av Pernille

innkjøp

Har ikke lagt ut innkjøpsinnlegg på en stund, så tenkte jeg kunne legge ut bilder av det jeg har kjøpt i det siste. Alt er ikke kjøpt samtidig, med andre ord. Klarte selvfølgelig å skrive den gamle bloggadressen på nesten alle bildene, så bare drit i vannmerkene.....hahaha.


correct/cover/highlight fra physicians formula


"all wrapped up" øyeskygger fra bare minerals


shampoo for sminkekoster fra Sephora


smashbox artificial light fra Sephora


sko til julafteeen :-) fra Ellen Tracy


årets julekjole! fra H&M, men dere får se ordentlig bilde senere.

meld deg på julekalenderen

Oooops.. Er visst på tide å fortsette kalenderen! For å gjøre det enklest mulig, blir de siste lukene i én. I morgen trekkes den siste ukesvinneren, i tillegg til den som får en liten overraskelse i posten.


Trykk på bildet, og skriv "jeg er med" i kommentarfeltet for å delta! Du trenger ikke ha blogg for å delta.

Rosenrøde hjerter

I dag er det jo lille juleaften, en dag jeg har gledet meg til. Ikke fordi det skjer noe svært spennende, men nå har jeg ferie fra avisa♥♥♥, og tro meg - det er faktisk kjedelig å gå med avisa hver eneste dag, året rundt (omtrent). Men som en liten bonus, fikk jeg i dag og i går julekort og penger fra noen utrolig snille abbonomenter! Noen mennesker er virkelig født med rosenrøde hjerter

Foresten så bakte Wenche og jeg cupcakes i går, noe som ble en stor suksess. Vi har i hvertfall godt over 25 stk som skal nytes i morgen. Noen jeg frister?


hehehehhe. Oss i et nøtteskall! =)=)=)
postet av Pernille

Ikke bitte bitte lille, men bitte lille

Endelig er det offisielt ferie for meg også. Dagen har vært utrolig merklig, egentlig. Startet på skolen med to timer norsk, noe jeg mener er helt absurd. Hva skal jeg med norsk på siste skoledag? Hele skolen fikk i hvertfall sjokolade(..utenom de uten fag på starten, hehehehe).

I dag er det jo også bitte lille juleaften! Må nok si at jeg mangler litt julefølese for øyeblikket, men det er nok fordi mamma og pappa ikke er hjemme. De kommer heldigvis hjem i kveld, så det blir bra!Har dere fått julefølelsen nå?

postet av Pernille

Hater følesen av ferie..

..når man ikke har ferie.

Verken Kristina eller jeg har hatt mulighet til å tenke på bloggen i det siste, og vi har begge gode nok grunner. Tror ikke det er noe poeng å fortelle de enda, men muligens jeg kommer med et lite temainnlegg om det, og generellt rundt det.

Uansett. I morgen får vi juleferie, noe jeg gleder meg stort til. Personlig synes jeg at første halvdel av videregående har gått utrolig kjapt, så håper de fem neste også gjøre det, hehe. I morgen skal vi kun ha kosetimer på skolen, samt en eller annen form for avslutning. Helt ok.

Har dere fått ferie?

Finale!

Denne søndagen har rett og slett vært merkelig. Mamma og pappa er i Danmark, noe som sefølgelig tilsvarer at jeg sover alt, alt for lenge. Det vil si til halv to. Ønsk meg lykke til med å stå opp kvart på syv til skolen i morgen..ehe..

Nå har foresten 2. omgang i håndball begynt, og det er så utrolig spennende! Jeg liker egentlig ikke håndball, men i sånne cup'er på tv'en er det utrolig gøy! Heia Norge♥♥


..føler dette passer veldig godt til innlegget.....

Ser dere på håndball finalen?

Postet av Pernille.

Julekalender


SKRIV I KOMMENTARFELTET FOR Å MELDE DERE PÅ!

julestress

Heyheey!
Har hatt litt dårlig tid de siste dagene, derfor har jeg ikke fått blogget eller fikset julekalenderen. Men det kommer, altså! Det kommerrr :-) Har hatt masse å gjøre på skolen, hater de ukene når lærerne plutselig får lyst til å gå gjennom halve pensumet på en uke, bare fordi de er livredde for at vi skal glemme alt over juleferien. JADDA....Nå trodde jeg det var en kanin på rommet, men det var bare iPoden min som falt ned fra senga. Tenkte dere ville vite det.

Er endelig ferdig med julegavene som skal til Norge!!!


YEAH

Og... i dag sølte jeg melk på macen. Verdensmester. Men den lever, altså. Bevis:

En annen ting jeg ikke har fortalt er at den første snøen har kommet! Derfor sluttet vi to timer tidlig på torsdag, og begynte to timer senere på fredag. Ahh, Amerika ♥ Men se,da. Snart kan jeg ha slalåmrenn i hagen:

Som dere skjønner har det ikke skjedd så mye på de dagene jeg ikke har oppdatert dere,da. Masse skole, et telefonintervju (som jeg kan fortelle om senere), litt snø og sånt. Var på skøyter i går kveld, og det var faktisk veldig gøy. Hvorfor har vi ikke DJ og lysshow i skøytehallene i Norge? haha

postet av Kristina

Bedre julebrus får man ikke

Det er nesten for godt til å være sant. I dag satt jeg opp juletreet helt alene! Mangler sefølgelig en skrue, men hva kan man forvente av meg? Jeg har prøvd, så resten overlater jeg til Wenche.

I dag har jeg også drukket julebrus! Det finnes ikke bedre julebrus enn den under, så jeg er mer en lykkelig.
Nå er det håndball for tur♥. Måtte den beste vinne - som er Norge sefølgelig.Hvilken type julebrus liker dere best?

- Pernille.

Vurderingsrunde

Jeg tenker å vurdere en blogg, så hvis dere har lyst til at jeg skal vurdere deres så legg igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet. Jeg kommer til å vurdere bloggen i kveld, etter mitt synspunkt. Det blir en tilfeldig trekning, så alle har like stor sjanse.

Vil dere være med?

Image and video hosting by TinyPic

bildeserie: pepperkakemilkshake

  • 17.des.2010 kl.18:46 i Tips

Chillern max

Endelig fredag, endelig helg. Merker at uken har vært fryktelig hard, i hvertfall når det kommer til skole. Har hatt noe å gjøre hver dag (jøsses, jeg har visst hatt et liv), så nå skal det bli deilig å bare chillern max av i helgen. Foresten så kommer storesøster Wenche, og Andreas i morgen. Gleder meg!


...jeg har liksom vært flink denne uka som dere sikkert skjønner.


..og nå er jeg sånn. Mitt normale dagsverk.

Har dere planer denne helgen?

it's beginning to look a lot like christmas

Se mitt fine joggebukseoutfit dah ;ppPpPpPP xDD vogue jo XD

 

...og nååå snør det, så vi sluttet 12 på skolen ♥
Postet av Kristina

  • 16.des.2010 kl.18:20 i Foto

Julekalender - 16.desember


Julekalender - 14. og 15. desember
Dagsvinnerne for 14. og 15. desember ble Vilde og Mariann Andersen. Dere er med i trekningen om å bli ukesvinner!

Jeg hater følesen av torsdag

Av en eller annen merklig grunn har trodd at det har vært torsdag i hele dag. Ganske irriterende i lengden, i hvertfall når jeg til slutt trodde det var helg i morgen. Å, nå klarer jeg nesten ikke å vente til juleferie!

I morgen skal jeg handle inn de siste julepresangene sammen med Mankiran. Skal bli deilig å bli ferdig, men jeg skal ikke klage - julehandel er koselig detl! :-)

Er dere ferdige med julegavene deres?

 

Bloglovin'

Vi har nå laget oss en bloglovin' konto, så hvis dere vil ha lettere for å følge bloggen våres kan dere trykke på ikonet under. Vi blir kjempeglade for alle følgere! :-)

bloglovin

Hvilken kjole liker du best?


Fant disse supersøte kjolene fra forever21 nå nettop. De er like nydelige alle tre,  i følge meg. Hehe..

Hvilken kjole liker du best?

ukesvinner

Ukesvinneren for uke 2 ble Thea (trykk på bildet). Jeg har sendt deg mail! :-)

postet av Kristina

Julekalender - 13.desemberDagsvinneren for 13. desember ble Tone. Du er med i trekningen om å bli ukesvinner!

videoblogg; 3.søndag i advent

Postet av Kristina

Hva vil DU vinne i en konkurranse?

Endelig er ukens lengste og mest kjedelige dag over. Før i tiden var uken før juleferien fyllt med leker og kos (snakker sefølgelig om barneskolen), men nå er den mer eller mindre fyllt opp med prøver og alt annet dritt. Vi har til og med grillparty på onsdag, og tro det eller ei - vi skal grilles i norsk. Bokstavelig talt.

Om jeg kommer helskinnet tilbake eller ei når denne uken tar slutt, får så være et enkelt problem. Så for å vri alt til noe mer positivt, så kan jeg røpe at jeg skal kjøpe inn noe til en julekonkurranse på onsdag, men da lurer jeg på - hva ville du ha vunnet i en konkurranse her på bloggen? Fortell!Postet av Pernille.

Julekalender - 11. og 12. desember


Dagsvinnerne for 11. og 12. desember ble Martine og Berit Johanne Skogvang. Ukesvinner blir publisert i kveld.

Framtidig innkjøp

Etter jul, når jeg har fått samlet litt penger, skal jeg gå til innkjøp av litt fotoutstyr. Øverst på ønskelisten er:


Jeg kunne ha kjøpt den med blenderåpning 1.8, men ettersom kameraet mitt ikke har innebygd autofokus, så vil jeg heller spandere litt mer penger i noe nyere.

Jeg har også nettop bestilt meg en fotobok, så når jeg har fått den skal jeg gi dere en vurdering av hva jeg synes.

Hva er deres neste, bestemte innkjøp?

Postet av Pernille.

To bloggere, èn blogg

Kristina og Pernille her! Vi er to jenter på 16 år, som bor på hvert vårt sted. Kristina bor i store USA, nærmere bestemt Virginia, og Pernille bor i Oppegård, i Akershus. Vi har før blogget på Kristinava.blogg.no og Pernilleemerethe.blogg.no, men ettersom det ikke er så mye liv der for tiden, tenkte vi å lage en felles blogg.

Her kommer dere til å få lese om hverdagen vår, bilder, mote og tips. Egentlig alt hva en typisk blogg består av. Vi håper dere vil følge oss videre, så blogges vi senere.

Høres ikke dette bra ut?

Pernille & Kristina

Vi er to jenter på 16 år, begge født i 94. Vi bor en halv klode fra hverandre, Pernille i Oppegård og Kristina i Virginia, USA.

Her kan dere følge våres interesser, hverdag og en del fotografier som vi selv tar.


Kontakt

» Pemk.blogg@hotmail.com


Kategorier

» Hverdag
» Foto
» Tips
» Klær & sminke
» Videoblogger
» Challenge
» Julekalender 2010
» Shopping


Arkiv

» Mars 2011
» Februar 2011
» Januar 2011
» Desember 2010


Les og lær

» Ida Fiskaa
» Mathilde
» Michaela
» Lina
» Isabella
» Kristina
» Pernille


hits